Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrum Orman Yangını : Tdr13mys98pavm : Peş peşe yangın haberleri geliyor bodrum, didim ve kocaeli'nde ormanlar yanıyor.

Bodrum Orman Yangını : Tdr13mys98pavm : Peş peşe yangın haberleri geliyor bodrum, didim ve kocaeli'nde ormanlar yanıyor.. Bodrum'da da orman yangını çıktı. Muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Posted by 6 minutes ago. Didim'deki yangın kontrol altına alınırken bodrum'daki yangın devam ediyor. Alevler bölgede bulunan otoyoldan böyle görüntülendi.

Havadan ve karadan soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, ilk belirlemelere göre 80. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Gündem 29.07.2021, 17:41 29.07.2021, 17:45 kadriye ebrar etirli. Aydın'ın didim ilçesinde de orman yangını. Use up/down arrow keys to increase or decrease volume.

Bodrum Guvercinlik Te Orman Yangini Sonrasi 238 Hektarlik Alanda Otel Yapildi
Bodrum Guvercinlik Te Orman Yangini Sonrasi 238 Hektarlik Alanda Otel Yapildi from cdn.karar.com
Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına orman bölge müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale ediliyor. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.samanlık mevkisinde çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, orman bölge ve jandarma ekiplerine bildirdi. Ormanlık alanlarında yangın çıkan bodrum ve didim'de ekipler, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Bodrum ve didim'de orman yangını çıktı. Alevler bölgede bulunan otoyoldan böyle görüntülendi. Bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Posted by 6 minutes ago.

Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne bildirdi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Bodrum'da devam eden orman yangınlarının yerleşim bölgesindeki bir otele sıçradığı ve otelin boşaltıldığı bilgisi verildi. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.samanlık mevkisinde çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, orman bölge ve jandarma ekiplerine bildirdi. Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Bodrum gümüşlük mahallesi'ne bağlı koyunbaba mevkiindeki makilik alanda yangın çıktı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Bodrum güvercinlik'te orman yangını sonrası 238 hektarlık alanda otel yapıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Bodrum'da da orman yangını çıktı. Alevler bölgede bulunan otoyoldan böyle görüntülendi. Didim'deki yangın kontrol altına alınırken bodrum'daki yangın devam ediyor. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Peş peşe yangın haberleri geliyor bodrum, didim ve kocaeli'nde ormanlar yanıyor.

Bmdrladfg9pvsm
Bmdrladfg9pvsm from i4.hurimg.com
Posted by 6 minutes ago. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.samanlık mevkisinde çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, orman bölge ve jandarma ekiplerine bildirdi. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Milas ve bodrum'daki orman yangını nihayet kontrol altında muğla'nın milas ilçesi meşelik mahallesi'nde dün çıkan ve rüzgarın da etkisiyle bodrum'un güvercinlik mahallesi'ne sıçrayan orman yangını kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı güvercinlik mahallesi'nde de orman yangını çıktı. Ormanlık alanlarında yangın çıkan bodrum ve didim'de ekipler, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Havadan ve karadan soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, ilk belirlemelere göre 80.

Bodrum güvercinlik'te orman yangını sonrası 238 hektarlık alanda otel yapıldı.

Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun imara açılarak otel yapıldığı ortaya çıktı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Ormanlık alanlarında yangın çıkan bodrum ve didim'de ekipler, yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.samanlık mevkisinde çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, orman bölge ve jandarma ekiplerine bildirdi. Milas ve bodrum'daki orman yangını nihayet kontrol altında muğla'nın milas ilçesi meşelik mahallesi'nde dün çıkan ve rüzgarın da etkisiyle bodrum'un güvercinlik mahallesi'ne sıçrayan orman yangını kontrol altına alındı. Peş peşe yangın haberleri geliyor bodrum, didim ve kocaeli'nde ormanlar yanıyor. Bodrum'da da orman yangını çıktı. Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Havadan ve karadan soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında, ilk belirlemelere göre 80. Bodrum ve didim'de ormanlar yanıyor. Antalya'nın manavgat i̇lçesinden sonra bir yangın haberi de bodrum ve didim'den geldi. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts.

Wgt6mro7bu5vjm
Wgt6mro7bu5vjm from yeniistiklal.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Press question mark to learn the rest of the keyboard shortcuts. Güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Bölgeye muğla orman bölge müdürlüğü ile büyükşehir belediyesi yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çarşamba günü 12.00 sıralarında dört ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, alevlerin dört mahalleye.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor.

Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne bildirdi. This community about yalıkavak bodrum turkey. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Söndürme ekipleri yangınlara müdahale ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Bodrum ve didim'de orman yangını! Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına orman bölge müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale ediliyor. Bodrum'da çıkan orman yangını nedeniyle tahliye edilen 5 yıldız titanix deluxe bodrum otelinin 15 temmuz 2007'de güvercinlik mahallesi'nde çıkan ve 100 hektara yakın ormanlık alanın zarar gördüğü yangın sonrasında söz konusu alana inşa edildiği öğrenildi. Press j to jump to the feed. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. İhbar üzerine jandarma ekipleri, çevre güvenliğini alırken, itfaiye ve orman bölge personeli yangına müdahale başlattı. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı.